Aanmeldformulier invaller Onderwijstalenten

Hartelijk dank voor je belangstelling voor deze invalpool. Vul het formulier online in en stuur je motivatiebrief en CV mee. Na ontvangst van je online-formulier en je motivatiebrief met CV wordt je uitgenodigd voor een intake-gesprek met één van de werkgevers die deze pool delen. NB. Met het invullen en verzenden van het aanmeldingsformulier geef je werkgever(s) expliciet toestemming je gegevens voor invalwerk of vacatures te mogen gebruiken. Let ook op toelatingscriteria: Naast de vereiste diploma's moet je je ook herkennen in het christelijk profiel van de aangesloten scholen en van harte het identiteitsdocument kunnen ondertekenen.

Je kunt je inschrijven op oproepbasis bij alle scholen binnen één invalpool of een keuze daaruit maken op basis van reisafstand. Via de invalpool kun je ervaring en contacten opdoen. Deze invalpool is tegelijk een kweekvijver voor het vinden van nieuw vast te benoemen personeel. Je kunt ook reageren indien je slechts een aantal dagen ter beschikking hebt i.v.m. een tijdelijke- of parttime-benoeming elders en je meer dagen wilt werken.

Geslacht *

Onderwijsbevoegd *


Beschikbaar op *

Functie
Groepen
Kerkelijke achtergrond
Reisafstand
Indien u op specifieke scholen in wilt vallen dan kunt u dit tijdens het intake gesprek aangeven.
Meer diploma's uploaden?
Ik ga akkoord met het opslaan en verwerken van mijn gegevens in de VervangingsManager door IJK zoals vermeld in de Algemene voorwaarden en het Privacy Statement

Algemene voorwaarden Onderwijstalenten Klik hier voor meer informatie.

* deze velden zijn verplicht